De crowdfunding is gehaald!

Wat gaaf! Met heel veel mensen en met alle leuke initiatieven is het gelukt: We hebben meer dan 58.050 euro ingezameld om de akker te kopen!

Hoe nu verder?
Met het halen van de crowdfunding hebben we de eerste stap gezet naar de aankoop van De Graafse Akker. Met deze 58.050 euro gaan we een vijfde deel van het terrein kopen. Voor het andere deel van het terrein zijn we actief op zoek naar bedrijven, instellingen, fondsen en vermogende particulieren die de kracht van buurt en dit burgerinitiatief willen versterken. We zoeken naar versterkers die groen en sociale initiatieven willen steunen zodat we de akker helemaal vrij kopen! Bijdragen zijn dus nog steeds van harte welkom! Zo kunnen we ook de rest van het terrein aankopen. Wil je nog bijdragen? Dat kan via het formulier hier onder:


Samen kopen wij De Graafse Akker
€ 67.446,00 / € 255.000,00
Wil je het zelf overmaken? Doneer dan o.v.v. De Graafse Akker aan Stichting Transfarmers op rekening nummer: NL44TRIO0198544375

De beloningen
We hebben via de crowdfunding verschillende beloningen aangeboden en deze worden vanaf dinsdag 23 november uitgegeven aan de donateurs. Je kunt je beloning op De Graafse Akker komen ophalen. Woon je niet in de buurt of gaat je dit de komende tijd niet lukken? Mail dan even naar info@transfarmers.nl We kijken graag mee wat mogelijk is om jouw beloning toch bij jou te krijgen.

Heb je voor een workshop gekozen?
De data van de workshops zijn al bekend. We zetten het nog even op een rijtje voor je:
Wormencomposttoren, dinsdag 7 december om 19 uur tot 21 uur
Sambal, 2 personen, dinsdagavond 14 december om 19 uur tot 21 uur.
Koken op vuur, 2 personen, vrijdagmiddag 17 dec. om 16 uur.
Kimchi, 2 personen, dinsdag 18 januari om 19 uur tot 21 uur
Moestuinieren 2 personen donderdagavond 3 maart of donderdagavond 10 maart 2022. De tijden volgen nog.

Je krijgt tzt nog een mail met meer informatie over de workshop. De datum kun je in ieder geval al in je agenda zetten!

Kun je uit meerdere workshops kiezen? Of krijg je een wandeling van ons? Dan krijg je daar nog een mail over toegestuurd.

Wat kan je doen?
Ken jij zulke versterkers die affiniteit hebben met (buurt-)groen en sociale ontmoetingenplekken? Schrijf ze dan aan met deze brief: