We gaan de akker kopen! Doe je mee?

De Graafse Akker is een groene en sociale oase van 11.000 m2 in ‘s-Hertogenbosch Oost. Al 8 jaar organiseren we er samen met de buurt sociale en groene activiteiten. Nu hebben we de kans om De Graafse Akker echt van iedereen te maken. We gaan laten zien dat het kan, gezamenlijk grond vrijkopen en er voor zorgen dat deze groene en sociale oase blijft bestaan.

We hebben een ’ruimte’-cadeautje ontwikkeld waarmee je elkaar, en ook jezelf, deze groene sociale ruimte cadeau kunt geven. Met het geld wat met dit cadeautje wordt opgehaald, wordt fysiek grond aangekocht door stichting Transfarmers. Transfarmers zal het collectief eigenaarschap gaan vertegenwoordigen met als doel dat alle buurtgerichte en groene activiteiten kunnen blijven bestaan en zich verder kunnen ontwikkelen.

Voor 25 euro wordt één vierkante meter ‘vrijgekocht’. Met dit cadeau blijft deze ruimte bestaan. Je kunt dit cadeau aan jezelf geven, maar geef het ook aan elkaar.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Aardebon-1.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wilma.jpg

Het Cadeau
Als dank voor je investering krijg je van ons Het Ruimte-cadeau of De Aardebon.
In de cadeaudoos zit een uitleg over het cadeau, een bon om te komen oogsten van de akker en een kweekset om thuis alvast lekker aan de slag te gaan.

Geef in het vakje ‘bericht’ aan:
1. Welk cadeau je wilt ontvangen (Aardebon of Ruimte-cadeau)

2. Hoe je je cadeau wilt ontvangen

> per post (dit kost 2,50 extra, vul in dit geval ook je adresgegevens in)

> ophalen of op een van de ophaaldagen (link naar ophaaldagen)

3. Hoeveel cadeaus je wilt ontvangen. Per vierkante meter / 25 euro kun je één cadeau ontvangen. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere vierkante meters te kopen en die in 1 cadeaudoos weg te geven of meerder cadeaudozen te ontvangen waarbij elke doos minimaal 25 euro kost.

Samen kopen wij de akker! Er is op dit moment totaal geïnvesteerd voor de aankoop: € 0,00

Bedrag

Stichting Transfarmers
www.transfarmers.nl
Mgr. v. Roosmalenplein 19c
5213 GD ‘s-Hertogenbosch
KvK 52686892
info@transfarmers.nl