Makkerschap 2024

Als Makker van de Akker kun je regelmatig wat groente op De Graafse Akker komen oogsten. Wat je met je makkerschap doet bepaal je zelf. Je kunt alleen komen oogsten, maar ook mee werken op de akker. Het kan ook iets anders zijn, bijvoorbeeld soep maken, schoonmaken, timmeren of schilderen. Alle hulp is welkom. Kom gerust langs. Samen kijken we dan wel wat jouw bijdrage kan zijn.
Als makker word je ook uitgenodigd voor evenementen en activiteiten op de akker. Zo krijg je korting op diverse workshops en wandelingen en kun je mee beslissen wat er gezaaid en geplant wordt op de akker. Vind je De Graafse Akker een toffe plek en ondersteun je ons financieel, zonder te oogsten? Ook dan ben je een makker! Koop een of meerdere makkerschappen of geef ze cadeau aan anderen en steun op die manier deze mooie plek. Heb je helemaal geen geld? Neem dan even contact met ons op. We komen er vast wel uit.

Om Makker van de Akker te worden. Een jaarabonnement is minimaal € 25,- maar het mag natuurlijk ook meer zijn!

Graafse Akker


Donatie aan De Graafse Akker

Met dit formulier kun je eenvoudig een donatie doen aan De Graafse Akker. Met je donatie kun je ook aangeven of je makker van De Graafse Akker wilt zijn voor het jaar 2024 (richtprijs makkerschap vanaf 25 euro). Voor meer info over het makkerschap kijk bij ‘Doe mee’ in het menu hierboven.


Het bedrag wordt gestort op het rekeningnummer NL44 TRIO 01985 443 75 tnv Stichting Transfarmers, die de activiteiten op de Graafse Akker beheert. Mocht je om wat voor een reden dan ook toch willen afzien van je structurele of eenmalige donatie? neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Sinds 28 oktober 2021 heeft Transfarmers de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) gekregen. Daarmee zijn voor particulieren en bedrijven giften boven een bepaald drempelbedrag aftrekbaar voor de belastingen. Hoe dat precies zit, kun je hier lezen.
Info giften aftrekken