Makkerschap 2022

Als Makker van de Akker kun je regelmatig wat groente op De Graafse Akker komen oogsten. Wat je met je makkerschap doet bepaal je zelf. Je kunt alleen komen oogsten, maar ook mee werken op de akker. Het kan ook iets anders zijn, bijvoorbeeld soep maken, schoonmaken, timmeren of schilderen. Alle hulp is welkom. Kom gerust langs. Samen kijken we dan wel wat jouw bijdrage kan zijn.
Als makker word je ook uitgenodigd voor evenementen en activiteiten op de akker. Zo krijg je korting op diverse workshops en wandelingen en kun je mee beslissen wat er gezaaid en geplant wordt op de akker. Vind je De Graafse Akker een toffe plek en ondersteun je ons financieel, zonder te oogsten? Ook dan ben je een makker! Koop een of meerdere makkerschappen of geef ze cadeau aan anderen en steun op die manier deze mooie plek. Heb je helemaal geen geld? Neem dan even contact met ons op. We komen er vast wel uit.

Om Makker van de Akker te worden. Een jaarabonnement is minimaal € 25,- maar het mag natuurlijk ook meer zijn!

Donatie aan De Graafse Akker

Via dit formulier kun je eenvoudig een donatie doen aan De Graafse Akker. Met je donatie kun je ook aangeven of je makker van De Graafse Akker wilt zijn voor het jaar 2022. Voor meer info over het makkerschap kijk bij ‘Doe mee’ in het menu hierboven.

Elke 25 euro is een vierkante meter buurtgroen.