Vakantieweek 2022 ‘De Huwelijksreis’

We gaan weer op vakantieweek! Dus haal je kampeertent uit de berging, controleer of de stokken er nog bij zitten en of er nog een paar haringen recht zijn. Alles oke? Mooi! Dan gaan we op reis!

We gaan niet zomaar op reis we gaan op huwelijksreis!
Zaterdag 9 juli zweren wij namelijk met z’n alle trouw aan De Graafse Akker met alle plichten en avonturen die daar bij horen. We zeggen uit volle borst: Ja! Wij willen De Graafse Akker voor altijd! Er is afgelopen jaar hard gewerkt om een enorme bruidsschat te betalen en om te zorgen dat we met elkaar deze mooie liefdevolle reis kunnen gaan maken.

Natuurlijk is de vakantieweek 3x niks zonder jullie, de allermooiste bloemen van de akker! Daarom horen we graag of je bij bent. We vragen iedereen die de vakantieweek bezoekt om zich van te voren even in te schrijven.

Programma ‘Plak & Knip
Tijdens de vakantieweek is er natuurlijk een programma. Het programma is zo opgebouwd dat we al jouw hulp kunnen gebruiken, ook bij het verder invullen van het programma. Tijdens de brainstorm-pizza-avond is er al veel input gegeven voor het programma, maar er is zeker nog ruimte voor meer! Dus heb je nog een idee, experiment, activiteit of workshop? Weet je het nog niet helemaal zeker? Of weet je al precies wat het moet zijn? Doe mee met de ‘Plak & Knip’ en neem contact op met Geertje. Zij denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat jij ook dit jaar de bloemetjes buiten zet! Mail: Geertje@transfarmers.nl

Kamperen op de vakantieweek ‘Ontdek je plekje
Om te zorgen dat elke bloempje goed landt op de vakantieweek, is er dit jaar een Receptie. Zij kunnen je helpen met je lekke luchtbed en je vertellen dat je bed echt lek is. Ook met andere ingewikkelde kampeervragen kun je bij hen terecht. Had jij altijd al je eigen camping willen hebben? Ben je niet bang voor wat schoonmaakwerk? Ben je een administratietalent? Kan jij zorgen dat op elke kampeervraag weer een volgende vraag komt? En vind je het vooral leuk om mee de vakantieweek te faciliteren? Meld je dan bij Albert voor het betere receptiewerk. Mail: Albert@transfarmers.nl

Eten op de vakantieweek; ‘Knabbel & Knaag
Van vakantie vieren krijg je honger! De bloemen staan buiten en de oogst ook. Er wordt elke avond door een fanatieke kok gekookt en iedereen kan tegen een kleine vergoeding mee eten. Maar de groentes lopen niet vanzelf de keuken in. Dus help de Knabbel & Knaag mee met het oogsten en verwerken van de groentes van het land. Misschien heb je nog wel een leuk eet-idee? Ook daar is nog ruimte voor. Voor al je lekkere eetplannen, of als koksmaatje, meld je jezelf bij Sophie. Mail: Sophie@transfarmers.nl

Mee eten?
Maandag t/m vrijdag wordt er door een enthousiast kookteam gekookt. Het eten wordt uitgeserveerd door de kookclub met een systeem wat we je op de akker uitleggen. Voor de niet-kampeerders is er bord en bestek aanwezig. Kampeerders nemen hun eigen bord en bestek mee.

Kampeerkosten

We vragen een vast bedrag kampeergeld omdat we o.a. een toiletwagen moeten huren.

Geen geld? De vakantieweek is er voor iedereen!
De vakantieweek is er voor iedereen! Neem even contact op met: albert@transfarmers.nl (of spreek ons even aan op de akker, ook kun je het aangeven op het formulier) dan zorgen we dat je ook mee kunt doen.

Wil je meer informatie over de Vakantieweek? Kijk dan in het Vakantieweek-event op onze facebookpagina of spreek ons even aan op de akker.

Inschrijven
dit volgt snel