Makkerschap 2022

Als Makker van de Akker kun je elke week iets van groente op De Graafse Akker komen oogsten, dit kan ook wilde groenten zijn. Dit jaar hebben we een leuke cadeaudoos (met leuke inhoud) die je krijgt bij je makkerschap. Het is ook erg leuk om een makkerschap cadeau te geven. Dus wie mag van jou komend jaar de akker ontdekken? Direct een makkerschap kopen? klik hier meer informatie over het makkerschap 2021 lees hieronder:

Via de mail, de nieuwsbrief, het krijtbord en de bordjes op de akker kun je zien wat er te oogsten is, hoeveel je mag oogsten en hoe je het beste kunt oogsten. Elke maandag tot en met donderdag en op zaterdagochtend is er iemand aanwezig die je op weg kan helpen. Neem zelf wat zakjes of bakjes mee om je groente in te doen.

De makkerschappen
Jij bepaalt zelf hoe je je makkerschap vorm geeft. Je kunt alleen elke maand komen oogsten maar je kunt ook mee werken op de akker. Dat kan fysiek met het telen van groente zijn maar het mag ook iets anders zijn. Misschien kun je wel heel goed soep maken, houdt je van schoonmaken, kun je goed timmeren of wil je graag schilderen. Alle hulp is welkom. Kom gerust langs. Samen kijken we dan wel wat jouw bijdrage kan zijn.

Andere activiteiten
Als makker wordt je ook uitgenodigd voor evenementen en activiteiten op de akker. Zo krijg je korting op diverse workshops en wandelingen en kun je mee beslissen wat er gezaaid en geplant wordt op de akker. Voel je vrij om ook zelf wat leuks te organiseren!

Oogsten mag maar hoeft niet
Vind je De Graafse Akker een toffe plek en wil je die graag financieel ondersteunen maar hoef je niet per se te oogsten? Ook dan ben je een makker! Koop een of meerdere makkerschappen of geef ze cadeau aan anderen en steun op die manier deze mooie plek.

Cadeau
Als dank voor je makkerschap krijg je van ons een cadeaudoos in deze doos zit een bon om te komen oogsten van de akker en een kweekset om thuis alvast lekker aan de slag te gaan. Ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand anders die van jou de akker mag ontdekken.

Bestellen

Via onderstaande website wordt kun je de crowdfundingsteunen en makker worden van de akker:

www.crowdfundingvoornatuur.com/degraafseakker

Als makker krijg je naast heerlijk groentes van het land ook, een leuk cadeautje, ontworpen door makker Wilma